PersonuppgiftspolicyCookiepolicyHantera personuppgifterHantera nyhetsbrevVanliga frågor om annonseringKontakta oss
Personuppgiftspolicy
Personuppgiftspolicy

Dagstidningar och magasin

Här har vi samlat information som avser kunder och användare av sajter, appar och tjänster hos DN, Expressen, HD/Sydsvenskan och flera lokaltidningar och magasin. Denna policy gäller även dig som har köpt en prenumeration på Kamratposten.

Läs mer

Affärs- och branschpress

Här har vi samlat information om hur vi behandlar personuppgifter som avser kunder och användare av sajter, appar och tjänster inom affärs- och branschpress. Här ingår bland annat Dagens Industri, Bonnier Business Media, Fastighetsnytt, Dagens Samhälle och Hakon Media.

Läs mer

NOA Gallery

Noa Gallery är vår marknadsplats för konst på nätet. Här beskriver vi hur NOA Gallery behandlar personuppgifter om dig som kund.

Läs mer

Bloggar via Tailsweep

Tailsweep är vår influenceragentur med flera olika bloggar, bland annat isabellalowengrip.se, margauxdietz.se och bakalite.se. Bonnier News AB är ansvarig för cookies och tekniker som används på Tailsweeps sajter, och här hittar du information om hur vi använder personuppgifter såsom IP-adresser när du besöker våra sajter.

Läs mer

Kontaktpersoner hos våra annonsörer

Här har vi samlat information om hur vi behandlar personuppgifter som avser kontaktpersoner hos våra annonsörer (företagskunder).

Läs mer

DN Skola

Läs mer