PersonuppgiftspolicyKakpolicyHantera personuppgifterHantera nyhetsbrevVanliga frågor om annonseringKontakta oss
Registerutdrag och radering
Utöva dina rättigheter under GDPR

Radering

Klicka här för att påbörja begäran om radering av personuppgifter

Du har rätt att begära att få dina uppgifter raderade. Denna rättighet är dock inte absolut, vilket innebär att vi kan neka radering under vissa förutsättningar. 

Observera att om du har en aktiv prenumeration hos oss så kan vi inte radera uppgifter som vi behöver för att kunna leverera tjänsten. Däremot kan du avregistrera dig från nyhetsbrev och direktmarknadsföring. Du kan hantera nyhetsbrev och marknadsföringsutskick via e-post här.

Vänligen observera att raderingen inte omfattar kakor eftersom de är sparade på din egen enhet. Kakor kan du själv radera genom att följa instruktionerna i relevant kakpolicy som du hittar här.

Vi hanterar din begäran så snabbt vi kan och senast inom 30 dagar.

Registerutdrag

Klicka här för att påbörja begäran om registerutdrag

Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur vi behandlar dessa uppgifter. Vi hanterar din begäran så snabbt vi kan och senast inom 30 dagar.

Övriga rättigheter

Utöver rätten till registerutdrag och radering har du även flera andra rättigheter, bland annat rätten att motsätta dig direktmarknadsföring. Du kan hantera nyhetsbrev och marknadsföringsutsick via e-post här. Om du vill utöva någon av dina övriga rättigheter, t ex rättelse eller invändning, kan du kontakta vårt dataskyddsteam. Kontaktuppgifter hittar du under Kontakta oss.

Mer information

Mer information om vilka rättigheter du har och vad de innebär hittar du i relevant personuppgiftspolicy under rubriken “Dina rättigheter”.