PersonuppgiftspolicyCookiepolicyHantera personuppgifterHantera nyhetsbrevGemensam kunddatabasVanliga frågor om annonseringKontakta oss
Personuppgiftspolicy för Bonnier News och Dagens Industris gemensamma kunddatabas

Inom mediekoncernen Bonnier News ingår Bonnier News AB och Dagens Industri Aktiebolag (“Bolagen” eller “vi”, “oss”).   Vi erbjuder våra kunder en rad olika tjänster och produkter inom bl.a. nyhetsmedia med fokus på den svenska marknaden. Bonnier News AB tillhandahåller bland annat DN, Expressen, HD/Sydsvenskan och flera magasin och lokaltidningar samt NOA Gallery. Dagens Industri Aktiebolag tillhandahåller bland annat tidningen Dagens Industri. Bolagen  samarbetar för att upprätthålla en gemensam kunddatabas med god datakvalitet. Genom samarbetet möjliggörs en effektiv och integritetsvänlig behandling av kunddata eftersom vi delar på resurser och kompetens. I denna policy beskriver vi hur vi behandlar personuppgifter inom ramen för detta samarbete.

Samarbetet administreras av Bonnier News AB. Bolagen är gemensamt personuppgiftsansvariga för behandlingen i den gemensamma kunddatabasen.

Här kan du begära registerutdrag, radering och utöva dina övriga rättigheter i förhållande till den gemensamma databasen. Om du har frågor kring den gemensamma behandlingen är du välkommen att kontakta vårt dataskyddsteam. Skicka då ett mejl till dataskydd.kdb@bonniernews.se. Läs gärna vidare för mer information om hur vi använder personuppgifter och vilka rättigheter du har.