PersonuppgiftspolicyCookiepolicyHantera personuppgifterHantera nyhetsbrevNOA GalleryGemensam kunddatabasVanliga frågorKontakta oss
Bonnier News gemensamma kunddatabas

Inom mediekoncernen Bonnier News samarbetar flera koncernbolag för att kvalitetssäkra kunddata och förbättra sina tjänster. Samarbetet avser dock bara en del av Bonnier News-bolagens data. All data finns således inte samlad centralt, och varje bolag är personuppgiftsansvariga för sina kunders och användares data.

Den gemensamma kunddatabasen administreras av Bonnier News AB, som därför har ett gemensamt personuppgiftsansvar för databasen tillsammans med det bolag där du är kund eller vars tjänster du använder. Läs mer om detta i vår personuppgiftspolicy för den gemensamma behandlingen eller på sidan med vanliga frågor.

Genom detta webbformulär kan du hantera de personuppgifter som behandlas inom ramen för det koncerngemensamma samarbetet, och tillvarata dina rättigheter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

För den data som behandlas av respektive koncernbolag, så ombeds du kontakta dem direkt. Kontaktinformation till de Bonnier News-bolag som deltar i samarbetet finns här.